O podjetju  |  Pomoč  |  Splošni pogoji  |  Košarica  Košarica
   

www.tablice.si - Galerija


Dobrodošli na strani tablica.si. Stran smo izdelali za vse, ki si želite tablice, priponke ali napise izdelati sami. Pridružite se mnogim, katerih stanovanja, nabiralnike, sobe ali poslovne prostore označujejo napisi in tablice narejene preko naše spletne strani.

Tablice izdelamo po vaših željah v različnih barvah in s poljubno izbrano tipografijo pisave.
Tablice za vrata in napisne ploščice so lahko samolepilne ali z luknjicami za privijačenje.
Označitvene tablice stanovanjskih enot v večstanovanjskih stavbah ustrezajo zakonski uredbi.


 Sedež podjetja:
 
 ASPect
 Damijan Svetina s.p.
 Britof 128
 4000 Kranj

 Tel.:: 04 / 238 19 19
 FAX:: 04 / 238 19 18
 GSM:: 031 / 300 295
 E-pošta: info@aspect.si

 ID za DDV:SI26989263
 Davčni zavezanec:Da
 Matična št.:1516019
lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata LESOVA, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

tablica za vrata LESOVA, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot rojstndnevno darilo obletnicah.
Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot rojstndnevno darilo obletnicah. Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata KOS, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

tablica za vrata KOS, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata DETEL, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

tablica za vrata DETEL, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata TD56L, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 200 x 56 x 4 mm.

napisne tablice, tablica za vrata TD56L, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 200 x 56 x 4 mm.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata intarzija KAN, material: les topol, češnja, barva: svetlo rjava - temno rjava, lakirano

tablica za vrata intarzija KAN, material: les topol, češnja, barva: svetlo rjava - temno rjava, lakirano

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za označitev stroja z luknjicami za privijačenje, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

tablica za označitev stroja z luknjicami za privijačenje, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v označitev sanitarij.

tablica v označitev sanitarij.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: bela - modra.

priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: bela - modra.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, unikatno lasersko graviranje naravnega kamna, material: kamen, barva: -.

napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, unikatno lasersko graviranje naravnega kamna, material: kamen, barva: -.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata PIKTOGRAM KADILCI, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 100 x 100 x 4 mm.

napisne tablice, tablica za vrata PIKTOGRAM KADILCI, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 100 x 100 x 4 mm.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata SOVA, material: ABS laserska plastika, barva: temno zelena - bela

tablica za vrata SOVA, material: ABS laserska plastika, barva: temno zelena - bela

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v označitev sanitarij.

tablica v označitev sanitarij.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisna tablica za vrata SALOON, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

napisna tablica za vrata SALOON, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, tablica iz ABS plastike. 
Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, tablica iz ABS plastike. Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot darilo ob rojstvu otroka.
Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot darilo ob rojstvu otroka. Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata SOVA z napisom, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

tablica za vrata SOVA z napisom, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - izrez črk iz akrilnega stekla, debelina črke je 3 mm

izrez črk iz akrilnega stekla, debelina črke je 3 mm

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata LABOD, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

napisne tablice, tablica za vrata LABOD, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata, material: eva pena, ABS plastika. Tablica z napisom je vstavljena v izrezan okvir in se lahko po potrebi enostavno zamenja.

napisne tablice, tablica za vrata, material: eva pena, ABS plastika. Tablica z napisom je vstavljena v izrezan okvir in se lahko po potrebi enostavno zamenja.
OBESKI ZA PSE, OBESKI ZA MUCKE, VOJAŠKE TABLICE, (DOG TAG)Na naši spletni strani tablica.si lahko naročite veliko število obeskov za pse. Na zalogi imamo
preko sto obeskov za pse pasemskih psov.
Obeski za pse, mačke in ostale hišne ljubimčke tudi graviramo z imenom in telefonsko številko.
Specializirana prodaja obeskov za hišne ljubljenčke:www.mjavhov.com


lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Obesek za psa krog iz nerjavečega jekla, srebrne barve. Laserska gravura po specifikaciji kupca.

Obesek za psa krog iz nerjavečega jekla, srebrne barve. Laserska gravura po specifikaciji kupca.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - obesek za psa, bokser, fawn, kovinski, MjavHov

obesek za psa, bokser, fawn, kovinski, MjavHov

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve brez verižice in z gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve brez verižice in z gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz nerjavečega jekla

pasja značka iz nerjavečega jekla

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA rdeča

pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA rdeča
NOVOST - IZREZ SAMOLEPILNIH ČRK

Izrez črk iz dvoslojne plastike ali akrilnega stekla si lahko enostavno naročite preko naše spletne strani.
Izrezujemo tudi poljubne oblike iz plastike in akrilnega stekla do debeline 8 mm.
Izrez logotipov, klišejev.NOVOST - TABLICE IZ VEZANE PLOŠČE

Izrez tablic in poljubnih oblik iz lesa (vezane plošče) za ljubitelje naravnih materialov. Izdelamo in označimo apartmaje, hotelske sobe, brunarice, primerno za eko stavbe.INTARZIJEIntarzija je vstavljanje delcev različnih vrst lesa v drug les. Izdelujemo furnirske intarzije po naročilu.
intarzije, intarzija, laserska intarzija intarzije, intarzija, laserska intarzija
intarzije, intarzija, laserska intarzija

priponke, tablice, značke, obeski, napisi, piktogrami, obeski za pse, identifikacijski obeski, priponka, tablica

napisne tablice, poslovni napisi, priponke, obeski, obeski za pse, vojaški obeski, online design
www.tablica.si - Copyright (C) ASPect 2007-2018