O podjetju  |  Pomoč  |  Splošni pogoji  |  Košarica  Košarica
   

www.tablice.si - Galerija


Dobrodošli na strani tablica.si. Stran smo izdelali za vse, ki si želite tablice, priponke ali napise izdelati sami. Pridružite se mnogim, katerih stanovanja, nabiralnike, sobe ali poslovne prostore označujejo napisi in tablice narejene preko naše spletne strani.

Tablice izdelamo po vaših željah v različnih barvah in s poljubno izbrano tipografijo pisave.
Tablice za vrata in napisne ploščice so lahko samolepilne ali z luknjicami za privijačenje.
Označitvene tablice stanovanjskih enot v večstanovanjskih stavbah ustrezajo zakonski uredbi.


 Sedež podjetja:
 
 ASPect
 Damijan Svetina s.p.
 Britof 128
 4000 Kranj

 E-pošta: info@aspect.si

 ID za DDV:SI26989263
 Davčni zavezanec:Da
 Matična št.:1516019
lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablice za vrata z napisom, intarzijo, KAN.

Tablice za vrata z napisom, intarzijo, KAN.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablica ČUK za vrata z gravirano obrobo in priimkom. Material: ABS plastika, bela, napis črn.

Tablica ČUK za vrata z gravirano obrobo in priimkom. Material: ABS plastika, bela, napis črn.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata LESOVA, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

tablica za vrata LESOVA, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Obeski za ključe iz eva pene v obliki noge s kovinsko rinkico za prijateljice.

Obeski za ključe iz eva pene v obliki noge s kovinsko rinkico za prijateljice.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v označitev sanitarij.

tablica v označitev sanitarij.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisna tablica za vrata SALOON, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

napisna tablica za vrata SALOON, material: les topol, vezana plošča, barva: svetlo rjava - temno rjava

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, unikatno lasersko graviranje naravnega kamna, material: kamen, barva: -.

napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, unikatno lasersko graviranje naravnega kamna, material: kamen, barva: -.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata PIKTOGRAM KADILCI, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 100 x 100 x 4 mm.

napisne tablice, tablica za vrata PIKTOGRAM KADILCI, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 100 x 100 x 4 mm.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Okrogla samolepilna tablica za pokal. Material: ABS plastika, zlata, napis črn, premer 50 mm.

Okrogla samolepilna tablica za pokal. Material: ABS plastika, zlata, napis črn, premer 50 mm.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablica SLEGUR za vrata z gravirano obrobo in napisom. Material: ABS plastika, imitacija kovine baker, napis črn.
Tablice za vrata pisarne si lahko izdelate sami, izberete barvo tablice, pisavo in napis.

Tablica SLEGUR za vrata z gravirano obrobo in napisom. Material: ABS plastika, imitacija kovine baker, napis črn.
Tablice za vrata pisarne si lahko izdelate sami, izberete barvo tablice, pisavo in napis.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablica za vrata za ljubitelje Sreče na vrvici. Material: ABS plastika, imitacija kovine, zlata napis črn.

Tablica za vrata za ljubitelje Sreče na vrvici. Material: ABS plastika, imitacija kovine, zlata napis črn.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot darilo ob rojstvu otroka.
Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot darilo ob rojstvu otroka. Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata SOVA z napisom, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

tablica za vrata SOVA z napisom, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v označitev sanitarij.

tablica v označitev sanitarij.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: bela - modra.

priponke za zaposlene, priponke z imeni in logotipom podjetja, material: ABS laserska plastika, barva: bela - modra.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Opozorilna tablica za čebeljnjak. Na zalogi imamo različne barve tablic za različne vrste opozoril, prepovedi, ... Material: ABS plastika, rumena, napis črn.

Opozorilna tablica za čebeljnjak. Na zalogi imamo različne barve tablic za različne vrste opozoril, prepovedi, ... Material: ABS plastika, rumena, napis črn.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, tablica iz ABS plastike. 
Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

napisne tablice, označevalne tablice, tablice z imeni, tablica iz ABS plastike. Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablica za vrata z borduro in priimkom. Material: ABS plastika, imitacija kovine, zlata napis črn.

Tablica za vrata z borduro in priimkom. Material: ABS plastika, imitacija kovine, zlata napis črn.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Set ovalnih ploščic z luknjico s številkami za označitev ključev.

Set ovalnih ploščic z luknjico s številkami za označitev ključev.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata intarzija KAN, material: les topol, češnja, barva: svetlo rjava - temno rjava, lakirano

tablica za vrata intarzija KAN, material: les topol, češnja, barva: svetlo rjava - temno rjava, lakirano

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot rojstndnevno darilo obletnicah.
Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

tablica v velikosti tablice za hišne številke iz ABS plastike. Tablica je lahko uporabna kot rojstndnevno darilo obletnicah. Izdelava motivov za tablice po vaših predlogah.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Samolepilni tablici za nabiralnik. Tablico enostavno nalepite na nabiralnik. Material: ABS plastika, zlata, napis črn in bela s črnim napisom.

Samolepilni tablici za nabiralnik. Tablico enostavno nalepite na nabiralnik. Material: ABS plastika, zlata, napis črn in bela s črnim napisom.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Izrezani oznaki za toaletne prostore iz ABS plastike, samolepilni.

Izrezani oznaki za toaletne prostore iz ABS plastike, samolepilni.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Priponka z magnetom z graviranim logotipom podjetja in imenom. Material: ABS plastika, imitacija kovine.

Priponka z magnetom z graviranim logotipom podjetja in imenom. Material: ABS plastika, imitacija kovine.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata LABOD, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

napisne tablice, tablica za vrata LABOD, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata, material: eva pena, ABS plastika. Tablica z napisom je vstavljena v izrezan okvir in se lahko po potrebi enostavno zamenja.

napisne tablice, tablica za vrata, material: eva pena, ABS plastika. Tablica z napisom je vstavljena v izrezan okvir in se lahko po potrebi enostavno zamenja.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablica KALIN za vrata z gravirano obrobo in priimkom. Material: ABS plastika, vijolična, napis bel.
Tablice za vrata si lahko izdelate sami, izberete barvo tablice, pisavo in napis.

Tablica KALIN za vrata z gravirano obrobo in priimkom. Material: ABS plastika, vijolična, napis bel.
Tablice za vrata si lahko izdelate sami, izberete barvo tablice, pisavo in napis.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Set okroglih samolepilnih ploščic s številkami za označitev prostorov.

Set okroglih samolepilnih ploščic s številkami za označitev prostorov.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata SOVA, material: ABS laserska plastika, barva: temno zelena - bela

tablica za vrata SOVA, material: ABS laserska plastika, barva: temno zelena - bela

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za označitev stroja z luknjicami za privijačenje, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

tablica za označitev stroja z luknjicami za privijačenje, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Tablica za vrata KOS, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.

Tablica za vrata KOS, material: ABS laserska plastika, barva: zlata - črna.
V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - izrez črk iz akrilnega stekla, debelina črke je 3 mm

izrez črk iz akrilnega stekla, debelina črke je 3 mm

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Graviranje ploščic iz eloksiranega aluminija. Označevalne tablice za industrijo s spremenljivimi podatki. Ker je aluminij bela kovina je tudi gravura bele barve.

Graviranje ploščic iz eloksiranega aluminija. Označevalne tablice za industrijo s spremenljivimi podatki. Ker je aluminij bela kovina je tudi gravura bele barve.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - tablica za vrata DETEL, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

tablica za vrata DETEL, material: ABS laserska plastika, barva: srebrna.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - napisne tablice, tablica za vrata TD56L, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 200 x 56 x 4 mm.

napisne tablice, tablica za vrata TD56L, material: les topol, lepljena plošča, barva: rjava, velikost: 200 x 56 x 4 mm.
OBESKI ZA PSE, OBESKI ZA MUCKE, VOJAŠKE TABLICE, (DOG TAG)Na naši spletni strani tablica.si lahko naročite veliko število obeskov za pse. Na zalogi imamo
preko sto obeskov za pse pasemskih psov.
Obeski za pse, mačke in ostale hišne ljubimčke tudi graviramo z imenom in telefonsko številko.
Specializirana prodaja obeskov za hišne ljubljenčke:www.mjavhov.com


lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Obesek za psa z gravuro, roza tačka, MjavHov.

Obesek za psa z gravuro, roza tačka, MjavHov.

V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Lasersko graviranje obeska za psa s telefonsko številko, imenom ter nazivom psarne ob predaji mladička novim lastnikom.

Lasersko graviranje obeska za psa s telefonsko številko, imenom ter nazivom psarne ob predaji mladička novim lastnikom.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Obesek za psa krog iz nerjavečega jekla, srebrne barve. Laserska gravura po specifikaciji kupca.

Obesek za psa krog iz nerjavečega jekla, srebrne barve. Laserska gravura po specifikaciji kupca.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve brez verižice in z gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve brez verižice in z gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, srebrne barve z zaščitno gumico, verižico in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Obesek za psa z gravuro na zadnji strani, Cavalier king Charles spaniel, MjavHov.

Obesek za psa z gravuro na zadnji strani, Cavalier king Charles spaniel, MjavHov.

V trgovino

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz nerjavečega jekla

pasja značka iz nerjavečega jekla

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA rdeča

pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA rdeča

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

pasja značka iz eloksiranega aluminija TACA modra

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - obesek za psa, bokser, fawn, kovinski, MjavHov

obesek za psa, bokser, fawn, kovinski, MjavHov

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

dog tag obesek iz eloksiranega aluminija, črne barve z zaščitno gumico brez verižice in gravuro

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Obesek za psa beagle z gravuro imena in telefonske številke. V ozadju intarzija istega motiva beagla v lesu.

Obesek za psa beagle z gravuro imena in telefonske številke. V ozadju intarzija istega motiva beagla v lesu.

lasersko graviranje ASPect, tablice, priponke, napisi za vrata, obeski za pse, pasje značke - Love it! So gorgeous. Thank you!
Obesek za kužka z gravuro, Cavalier king charles spaniel.

Love it! So gorgeous. Thank you!
Obesek za kužka z gravuro, Cavalier king charles spaniel.

V trgovino
NOVOST - IZREZ SAMOLEPILNIH ČRK

Izrez črk iz dvoslojne plastike ali akrilnega stekla si lahko enostavno naročite preko naše spletne strani.
Izrezujemo tudi poljubne oblike iz plastike in akrilnega stekla do debeline 8 mm.
Izrez logotipov, klišejev.NOVOST - TABLICE IZ VEZANE PLOŠČE

Izrez tablic in poljubnih oblik iz lesa (vezane plošče) za ljubitelje naravnih materialov. Izdelamo in označimo apartmaje, hotelske sobe, brunarice, primerno za eko stavbe.INTARZIJEIntarzija je vstavljanje delcev različnih vrst lesa v drug les. Izdelujemo furnirske intarzije po naročilu.
intarzije, intarzija, laserska intarzija intarzije, intarzija, laserska intarzija
intarzije, intarzija, laserska intarzija

priponke, tablice, značke, obeski, napisi, piktogrami, obeski za pse, identifikacijski obeski, priponka, tablica

napisne tablice, poslovni napisi, priponke, obeski, obeski za pse, vojaški obeski, online design
www.tablica.si - Copyright (C) ASPect 2007-2024